SANT GERVASI. 096

Categoria: Reforma
Situació: Barcelona
Any: 2021
Promotor: Privat

Projecte: Tecctura
Interiorisme: Tecctura
Direcció d’obra: Tecctura
Fotografia: Àngel Smith

La reforma de l’habitatge de Sant Gervasi és un exemple més, de com un habitatge pot canviar radicalment fent petites modificacions de distribució i treballant l’interiorisme.

És important a l’hora de fer la reforma d’un habitatge, saber quina serà la posterior utilització d’aquest. En aquest cas, l’habitatge de Sant Gervasi estava destinat al lloguer i per aquesta raó l’interiorisme i el mobiliari escollits són de caire fresc, amb personalitat i econòmics. S’han escollit aquests 3 valors, considerant el tipus d’usuari al que estava pensat assignar el futur lloguer.

En aquest projecte, sobretot s’ha volgut millorar la integració de la cuina, que inicialment quedava totalment apartada. A més a més, s’ha sacrificat una habitació individual per aconseguir una suite amb bany integrat. Una de les premisses ha estat fer totes aquestes modificacions sense tocar l’estructura.

La cuina i els banys són sempre les estances menys flexibles d’un habitatge (a nivell d’ús i de reorganització de l’espai). Per aquesta raó són les zones en les quals la inversió ha estat superior, ja que la seva durada segurament serà molt més llarga i menys volàtil.

interiorisme econòmic a partir de pintura
interiorisme econòmic a partir de pintura
abans i després
abans i després
COMPARTIR
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
_