Despatx

Urbanisme | Arquitectura | Interiorisme

URBANISME
ARQUITECTURA
INTERIORISME

PASSAT, PRESENT I FUTUR

La nostra història

TECCTURA és un estudi d’arquitectura jove que es troba entre Lleida (Mollerussa) i Barcelona. Neix al 2018 de la mà de Cristina Clotet Torres després d’un llarg recorregut professional en diferents àmbits de l’urbanisme, l’arquitectura, la rehabilitació i l’interiorisme, on l’ambició, la inspiració i les inquietuds s’ajunten per crear espais arquitectònics amb ànima pròpia.

ESCOLTAR, REFLEXIONAR I CREAR

La nostra filosofia

A TECCTURA cada projecte és únic i el treballem sempre sota el mateix lema: Escoltar, reflexionar i crear. Posem l’atenció en les necessitats del client, observem els factors externs, optimitzem els recursos, re-plantegem les bases establertes i desenvolupem la millor solució.
El resultat és una arquitectura meditada, funcional i atrevida on sobretot predomina la sensibilitat amb l’espai, l’entorn i el medi. Ens focalitzem sempre en l’usuari, com a element primordial, per millorar el seu benestar.

URBANISME, ARQUITECTURA I INTERIORISME

Els nostres serveis

Realitzem projectes d’edificació, urbanisme, rehabilitació i interiorisme des de l’assessorament inicial en la fase prèvia a la compra de l’immoble, passant pel desenvolupament conceptual del projecte i fins la seva execució tècnica final. Sempre amb la col·laboració dels millors professionals, per tal d’adaptar-nos i especialitzar-nos en cada projecte.

Tens una idea en ment?

A TECCTURA t’acompanyarem en el teu projecte d’inici a fi, fent que la teva experiència en el seu procés sigui participativa, fàcil i agradable. Conjuntament crearem la idea que tinguis en ment aportant-li un punt de vista professional, fresc i sensible.

_