OFICINES ICLOTET

Categoria: Reforma i interiorisme
Situació: Mollerussa
Any: 2019
Promotor: Iclotet (https://iclotet.com)

Projecte de reforma: Tecctura
Interiorisme: Tecctura
Fotografia: Àngel Smith

L’empresa Iclotet volia fer una renovació de les oficines, per aconseguir una imatge que tingués sintonia amb la seva filosofia i els seus productes. La idea principal del projecte ha estat potenciar les seves marques, els logos i els colors corporatius. 

Seguint amb aquesta idea, el concepte ha estat crear l’espai el màxim neutre i diàfan possible per deixar que les pròpies marques siguin les que conformin l’atmosfera de la recepció i de les sales de visita. Mitjançant les divisòries de vidre aconseguim visualment que la zona de l’entrada sigui més àmplia i transparent. Els plafons corporatius dissenyats a mida et remarquen els diferents àmbits en que s’organitza el projecte.

L’interiorisme d’aquesta intervenció és de caire fresc, elegant i amb personalitat. S’han escollit aquests 3 valors, considerant que encaixen perfectament amb els ideals de l’empresa i així aconseguir una estètica coherent i adient a les seves necessitats.

Alhora de fer una reforma d’interiorisme és imprescindible conèixer bé al client, descobrir les seves inquietuds i assabentar-te dels seus requeriments per tal d’aconseguir bons resultats.

 

 

 

ABANS I DESPRÉS
ABANS I DESPRÉS
COMPARTIR
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
_