MOLLERUSSA. 002

Categoria: Reforma
Situació: Mollerussa
Any: 2019
Promotor: Privat

Projecte de reforma: Tecctura
Fotografia: Àngel Smith

Local de superfície reduïda on calia encabir-hi l’entrada amb vestíbul d’independència (requerit per normativa) i la sala polivalent amb un bany apte pera a minusvàlids. A més, calia tenir en compte l’estranya forma de la façana en xamfrà.

Per aprofitar al màxim l’espai, s’aposta per un vestíbul d’independència que a la vegada sigui un aparador encarat al públic que transita pel carrer i faci més atractiva l’entrada. En canvi, la sala polivalent, al contrari del vestíbul-aparador, es demana que sigui una sala completament aïllada amb l’exterior, per discreció i per insonorització. Per aquesta raó es proposa un tancament totalment opac, que pugui complir amb la normativa requerida per l’activitat realitzada en el seu interior.

S’aprofita la paret totalment opaca i en xamfrà per a col·locar-hi el logotip corporatiu.

Contràriament, el vestíbul-aparador com hem comentat anteriorment, és un espai que està imposat per la normativa, però ens unim amb l’enemic i l’aprofitem convertint-lo en aparador. És per això, que aquesta zona es projecta en vidre i de cromatisme diferent, per fer-lo més permeable a l’usuari del carrer i perquè conceptualment s’entengui com un element completament diferent a sala de música.

abans i després
COMPARTIR
Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
_